Станете ни приятел във Facebook Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Качеството е което ни отличава

Качество

За да отговорим на Вашите високи изисквания и за да Ви гарантираме, че качеството на услугите, което предлагаме ще продължи и за напред да бъде най-доброто в България,  през 2002 година ИНСТРЕЙД внедри система за управление на качеството на услугите, отговаряща на световния стандарт ISO 9001:2000.

Първоначално наш сертификатор е LRQA, с които работихме в продължение на 9 години. Поради промяна на политиката ни и на икономическите условия сме в процес на избор на нов сертификатор.

ИНСТРЕЙД е първата компания от застрахователния бранш в България, въвела система за управление на качеството. Ние инвестирахме средства и време за обучение на служителите ни с ясното съзнание, че нашите клиенти заслужават най-доброто обслужване.

Всеки етап от нашите взаимоотношения – от първоначалното запитване и изготвянето на оферти до сключването и изпълнението на застрахователни договори се контролира от мениджър по качеството и от сертифициращата организация. Така, от една страна Вие получавате перфектно обслужване а от друга нашата компания следи и контролира качеството на услугите, които предлага.