Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Новогодишни промоции на имуществени застраховки

Новогодишни промоции на имуществени застраховки 2019 Инстрейд

С настъпването на новата година застрахователните компании обявиха нови отстъпки, бонуси и промоции на имуществени застраховки. Ето някои от най-атрактивните оферти в момента.

До 35 % отстъпка на застраховки за физически лица и до 25 % за ЮЛ от УНИКА

ЗК УНИКА обяви, че популяризирането на имуществените застраховки ще бъде мисия на компанията през 2019 година. По този повод срокът на активните към момента промоции на имуществени застраховки ще се удължи до края на 2019. Това включва до 35 % отстъпка от цената на комбинираната полица „У дома и щастлив“ за физически лица и до 25 % намаление за застраховките за бизнеса „Имущество в малки и средни предприятия“ и „Комбинирана полица за застраховка на МСП „Бизнес План”. Остава в сила и възможността за получаване на допълнителни отстъпки при сключване на застраховки от друг вид.

До -25 % и бонус покритие от ДЗИ

ДЗИ Застраховане удължи есенната си промоция за имуществени застраховки до 31 януари 2019 г. Фокус на кампанията са продуктите „Комфорт за Дома“ и „Комфорт за Бизнеса“ и „Комфорт за Дома+“ и „Комфорт за Бизнеса +“ като те могат да се ползват с промоционална отстъпка в размер до 25%. Заедно с отстъпката, клаузата „Разходи за временно настаняване“ се предоставя като бонус. С всички имуществени застраховки за физически лица на ДЗИ вече се предлага и новото покритие „Онлайн сигурност“. В допълнение, се предлага и „SOS за дома“ – уникално покритие, осигуряващо помощ при аварийни ситуации.

20 % отстъпка от Армеец

До края на февруари е валидна коледната промоция на ЗАД Армеец, осигуряваща 20 % допълнителна отстъпка от тарифите по застраховки „Защитено имущество“ и „Защитена фамилия“. Научете всичко за промоцията ТУК.

За още промоции и индивидуални оферти, свържете се с Инстрейд Застрахователен брокер.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::