Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Застраховка Критични болести за Коледа – защо това може да е най-смисленият подарък?

Застраховка Критични болести за Коледа

Някои хора ще прекарат Коледа в чуждестранна болница, далеч от дома, вместо при семействата си. И това, въпреки всичко, ги успокоява. Други като тях няма да имат тази възможност, защото не могат да си го позволят. Защото здравето е безценно, но опазването му може да е много, много скъпо.

И докато всички се чудим какви подаръци да купим отново на близки и приятели, които буквално си имат всичко, на никого не му се иска да мисли за подаръци, свързани с неприятни ситуации. На всички ни се иска да дадем и да получим подарък, асоцииран само и единствено с радост. Само че Коледа, макар да е празник, е и ден като всеки друг, в който хората се разболяват, случват им се инциденти или пък имат друг повод за притеснение. И попадналите в капана на тези проблеми си мечтаят само и единствено да имат поне още едно средство, което ще им помогне да се справят с тях.

Днес ви разказваме за един такъв подарък, който малцина се сещат да направят, но мнозина биха се радвали да получат. Подарък Здравна застраховка. И по-конкретно Застраховка Критични болести.

Какво е Застраховка Критични болести?

Застраховка Критични болести е онази сламка, за която всеки в тежка ситуация би се хванал. С тази подробност, че тази сламка има реална възможност да ни извади от ситуацията. Застраховка Критични болести не може да ви гарантира живот и здраве, но може да ви гарантира стабилна финансова подкрепа, ако ви сполети тежко заболяване, изискващо скъпоструващо лечение. С покритие до 2 милиона евро, Застраховка Критични болести дава възможност за лечение в най-добрите болници и при най-добрите специалисти в света, възможност за второ мнение и бърз старт на лечението, без да се изчакват тежки административни процедури или пък дарителски кампании.

Как работи Застраховка Критични болести?

Застраховката покрива списък от най-тежките заболявания, включително злокачествени новообразувания, тежки сърдечносъдови заболявания, нужда от трансплантация и др. В общия случай, покритието по застраховка Критични болести се активира в случай на диагностициране с някое от покритите заболявания. Застраховката дава възможност за получаване на второ мнение от независим специалист, с възможност за избор на специалисти от цял свят, и покрива избраното след това лечение. В зависимост от вида на застраховката, може да има различни механизми за покриване на лечението. Един от световно признатите формати на тази застраховка е Best Doctors. Best Doctors има достъп до мащабна международна мрежа от най-добрите болници и медицински специалисти, в които застрахованите лица имат право да се консултират и провеждат своето лечение. Клиентите на Best Doctors получават нужното съдействие и при организирането на лечението.

При други формати застрахователното обезщетение се изплаща под формата на фиксирана сума или възстановяване на разходи, в зависимост от застрахователния договор. В тези случаи изборът от здравни заведения и специалисти е на практика неограничен.

Каква застраховка да изберем?

На който и точно продукт да се спрете, можете да разчитате на сериозно финансово покритие за необходимото ви лечение. На българския пазар Best Doctors се предлага от ДЗИ и Алианц, а УНИКА предлага друг вариант на застраховка Критични болести – „Здраве и ценност Селект“. Друга разлика между двата продукта е, че Best Doctors се предлага само с един вариант на покритие – цял свят. Застраховката на УНИКА можете да сключите с план, покриващ само Европа, или цял свят, като първият е малко по-евтин. Двата вида застраховки имат и известни различия в общите условия, покритите дейности и механизма на действие, но и в двата случая гарантират необходимата финансова подкрепа при критично заболяване и нужда от скъпоструващо лечение.

За да се запознаете детайлно с всички различия и да прецените коя застраховка отговаря най-добре на Вашите нужди, свържете се с нашите консултанти.

Защо да подаря застраховка Критични болести за Коледа?

Ако наистина търсите оригинален и смислен подарък за човек, който няма нужда от нищо материално, то застраховка Критични болести е прекрасен подарък. Разбира се, такъв продукт може да не е подходящ за хора, които не са ви достатъчно близки (например шефа ви). Но подарък застраховка за някой от най-близките ще донесе удовлетворение и спокойствие не само на получаващия го, но и на околните му близки хора, сред които и вие. Съгласни ли сте, че ако ваш близък човек се разболее тежко, вие ще страдате от ситуацията еднакво с него?

В този ред на мисли, застраховка Критични болести е прекрасен подарък, който да направите на себе си и своето семейство за празниците, за да си осигурите спокойствие и подкрепа за тежки ситуации за години напред.

Може би дори най-близък човек ще ви се обиди или няма да възприеме този подарък навръх Коледа. Но едно е сигурно – че ако някога му се наложи да го ползва, ще ви благодари до края на живота си. А ако не се наложи, това е дори по-голям повод за празнуване – значи никой не се е разболял сериозно!

В тази статия можете да научите повече за застраховка Best Doctors. Свържете се с нас, за да ви разкажем повече за застраховка Критични болести и да ви изготвим индивидуална оферта.

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новиниИзбрани