Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Изгодни условия по застраховки Каско от Булстрад

булстрад каско градушка

Застраховка Каско често е пренебрегвана, особено от притежателите на по-стари автомобили, но лятото е време, в което рисковете от материални щети по автомобилите рязко се увеличават. Именно в този сезон се случват градушки, наводнения и множество случайни ПТП-та, свързани с повишения туристически трафик. Ако ви предстои сключване или подновяване на застраховка Каско, изгодните летни условия на Булстрад Виена Иншурънс груп са един от добрите варианти.

Промоция по застраховка Каско Стандарт в Булстрад

В рамките на промоцията застрахователната компания предоставя безплатно на клиентите си допълнителните устройства за защита тип „Имобилайзер“ и тип „GPS“, които се изискват по застраховката. Остава изискването за издаване на възлагателно писмо към всеки обект на застраховка, за който се изисква поставяне на имобилайзер или GPS устройство, според условията на ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“.

Промоционалните условия са валидни до 30 септември 2021 г. В същия период можете да се възползвате и от 10 % отстъпка от премията по застраховка Каско Стандарт, ако сте нов клиент.

Каско Градушка

В много застрахователни компании рискът Градушка се покрива само в рамките на сключена застраховка Каско, но в Булстрад можете да сключите и самостоятелна застраховка срещу градушка, без да имате стандартно каско. Изискването е да имате сключена застраховка Гражданска отговорност в Булстрад. Застраховка Каско Градушка се предлага в 2 варианта – със застрахователна сума 2000 или 4000 лв. В първия случай премията е едва 30 лв, при по-голямата сума е 50 лв.

Ако се интересувате и от други промоции по застраховки Каско, не се колебайте да се свържете с екипа на Инстрейд Застрахователен брокер.

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::