Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Застраховател изключи Китай от покритието на туристическата застраховка

туристическа застраховка китай

Дженерали Застраховане АД изключи временно Китай от покритието по туристическите си застраховки. Новите правила се отнасят за застраховките „Помощ при пътуване в чужбина“ и „Защитени при пътуване в чужбина“ и са в сила от 29 януари до 31.03.2020г.

В официалната информация от компанията не уточняват каква е причината за промяната. Една от възможностите е тя да е свързана с разпространяващия се бързо коронавирус.

Засега това е единствената застрахователна компания на българския пазар, обявила подобни промени в предлаганите полици.

Независимо за къде и за колко време пътувате, туристическата застраховка е вашият най-добър приятел и надежден помощник в случай на извънредна ситуация. Тя покрива възникнали медицински разходи по време на пребиваване извън територията на България, както и други възможни щети, в зависимост от избраната полица.

Както всеки продукт, застраховка Помощ при пътуване също има определени условия и изисквания към ползвателите. Вижте в тази статия какво НЕ покрива туристическата застраховка.

Чрез системата WEBINS можете да сключите туристическа застраховка онлайн във всеки момент, без да е необходимо посещение на офис на застрахователен брокер.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::