Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Нови условия по застраховки ДЗИ Best Doctors от 1.01.2019 г.

дзи best doctors дзи бест докторс

Застраховка ДЗИ Бест Докторс без покритие САЩ вече няма да се предлага, нови цени от 2019 г.

Застраховката срещу критични болести ДЗИ Best Doctors ще се предлага в нов вариант от 1 август тази година. За клиентите със сключени застраховки преди тази дата ще влязат в сила нови условия, считано от 1.1.2019 година, уведомиха от копанията.

Считано от 01.08.2018 година медицинска застраховка ДЗИ Best Doctors с покритие без САЩ се спира от продажба. Продуктът ще се предлага само с териториално покритие „Цял свят вкл. САЩ“.

Поради значително използване на услугите от началото на 2018 по застраховка Best Doctors в България, което показва ползата за клиентите от продукта, Best Doctors Underwriting International ще приложат увеличение на цените. Аналогична е ситуацията и на другите пазари, където се предлага продукта и се счита за нормална практика премията да се актуализира ежегодно.

Считано от 01.01.2019 година ще влязат в сила новите тарифи на медицинска застраховка ДЗИ Best Doctors, в резултат на което за всички настоящи клиенти се очаква увеличение спрямо съществуващите пакети, както следва:

  • Около 10% за клиенти, които притежават пакет със САЩ
  • Около 25% за клиенти които притежават пакет без САЩ.

Всички клиенти, които в момента нямат покритие САЩ от 01.01.2019 година ще имат промени в застрахователните договори и то ще бъде добавено. Новото покритие и новите тарифи ще бъдат в сила от падежната дата за следващата застрахователна година на всеки един от настоящите клиенти.

За всички нови клиенти, сключили договор след 01.01.2019 година, медицинска застраховка ДЗИ Best Doctors ще се предлага с покритие САЩ по новите тарифи.

През следващите три години не се очаква да има друго увеличение на тарифите.

Свържете се с нас за повече информация относно промените.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новиниИзбрани

Тагове::