Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

За клиенти на ГРУПАМА: Възможност за онлайн плащане на поредни вноски по застраховки

Всички клиенти със застраховки в ГРУПАМА вече имат възможност да плащат предстоящите си вноски по застрахователни полици онлайн чрез сайта на компанията. Новата услуга позволява плащане на вноски по няколко полици едновременно, както и плащане на повече от една предстояща вноска.

За да плати поредна вноска, клиентът се регистрира в клиентски портал на Групама чрез следните параметри: имейл, ЕГН/ЕИК на Застраховащ по полица и № на активна полица. Регистрацията му се потвърждава на посочен от клиента имейл адрес. След избор на email и парола за регистрация, клиентът е готов да заплати предстоящите вноски. При вход в системата, на клиента се визуализират активни полици с неплатена/и вноска/и по тях. Могат да бъдат платени вноски по застрахователни полици, сключени в „Групама Застраховане“ ЕАД, по които клиентът – физическо или юридическо лице, е Застраховащ по полицата ( пример: Автомобилно застраховане, Имуществено застраховане и др.). Клиентът отбелязва коя от вноските желае да плати, като е възможно да плати вноски по две полици едновременно, но само по една вноска на полица. Ако желае да заплати повече от една или всички дължими вноски по конкретна полица, той трябва да влезе в платформата повторно.

След попълване на всички изисквани данни, клиентът има възможност да плати онлайн с карта, след което получава потвърждение по email за извършеното плащане. Ако извършва плащане на застраховка Гражданска отговорност, той въвежда и адрес, на който да получи задължителните стикер и зелена карта.

Онлайн плащането е една от най-популярните услуги сред нашите клиенти и е голямо удобство, тъй като не е необходимо посещение в застрахователен офис. Ако сте сключили застраховка чрез Инстрейд Застрахователен брокер, независимо към коя застрахователна компания, имате възможност да плащате застрахователни премии или вноски чрез нашия онлайн портал https://www.instrade.bg/service-pages/online-plashtane. При нужда от допълнителна помощ, не се колебайте да се свържете с Инстрейд Застрахователен брокер.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::