Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Спечелете електрически велосипед с Групама Застраховане

групама пролетна промоцияПредстои ви сключване или подновяване на застраховка и се оглеждате за най-изгодните оферти и промоции? Струва си да обърнете внимание на пролетната кампания на Групама Застраховане, в рамките на която можете да спечелите електрически велосипед Peugeot!

В томболата за велосипед участват всички новосключени и подновени полици по застраховка „Любим дом“ в периода от 1 април до 30 юни, с минимална премия 80 лв.

Колкото повече сключени или подновени полици „Любим дом“ има даден клиент в посочения промоционален период, толкова по-голям ще бъде шансът му да спечели голямата награда – в томболата ще бъдат включени номерата на издадените в периода застрахователни полици.

Ново! Застраховка „Любим дом“ вече е с двойно по-голяма защита по риск Токов удар/или Късо съединение с увеличен лимит на обезщетение  6 000 лв.

 

Партньорство с ГУМИ ЦЕНТЪР FAYAD – отстъпки за всички клиенти на Групама:

Считано от 01.04.2021г. всички настоящи и нови клиенти на Групама ще могат да се възползват от преференциални условия от продукти и услуги, предоставяни от партньора ни ФАЯД ООД, както следва:

  • – 7% отстъпкапри покупка на гуми марка Dynamo/Blacklion във всички оторизирани сервизи на Fayad в гр. София и страната
  • – 7% отстъпка при покупкана акумулатори, геометрия и реглаж, както и Годишен Технически Преглед на автомобила в Център за Гуми Фаяд – бул. Черни Връх 59Б, гр. София

Уговорените отстъпки се прилагат към търговската цена на партньора за съответната стока/услуга, валидна към датата на покупката.

Отстъпките ще бъдат предоставяни на всяко лице, което удостовери в момента на покупката пред партньора/негов служител, че е клиент на ГРУПАМА, като покаже валиден към датата на покупка на стоки/услуги застрахователен договор с ГРУПАМА /без значение от неговия предмет/;

За повече информация и оферта, свържете се с нас. 

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::