Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Време за подаръци: Най-добрите коледни промоции на застраховки

Коледни промоции на застраховкиКоледните промоции за всевъзможни подаръци вече започнаха, но замисляли ли сте се как ще защитите всички прекрасни нови вещи и предмети, с които се сдобивате непрекъснато? Застраховката не е видим подарък, с който можете да се похвалите, но си струва да я имате, за да защитите едно от най-ценните си неща – своя дом. Или пък автомобила си. Предколедно, застрахователните компании също имат празнични кампании с изгодни отстъпки, бонуси и нови продукти. Сега ви представяме няколко от най-актуалните за момента предложения, които са само част от всички коледни промоции на застраховки.

Коледна промоция на имуществени застраховки от Лев Инс

Създайте уют и спокойствие по време на коледните празници като защитите дома или бизнеса си с ексклузивната коледна оферта на ЗК „Лев Инс” на застраховките „Домашно имущество”, „Пожар и природни бедствия” и „Щети на имущество” за юридически лица. Офертата важи до 28.02.2021 г. и предлага следните промоционални условия :

  • Допълнителна коледна отстъпка в размер на 20% в тарифата на застраховка „Домашно имущество”. Минималната премия по една полица е 16 лв. Офертата включва и Бонус Авариен Асистънс, който предоставя услуги или обезщетение при настъпили аварийни ситуации. В допълнение, можете да добавите услугата „Безопасен интернет“ на промоционална цена от 10 лв. Тя ще осигури безопасно сърфиране на децата, без възможност за достъп до нежелани страници.
  •  Допълнителна отстъпка в размер на 20% в тарифата на застраховка „Пожар и природни бедствия” и „Щети на имущество” на юридически лица. Останалите отстъпки и завишения в тарифата на застраховката остават без промяна, като сборът на всички отстъпки не може да надвишава 50%.
  • Допълнителна коледна тарифа по застраховка „Пожар и природни бедствия” и „Щети на имущество” за юридически лица. Готови пакети и варианти с посочени лимити на отговорност и изчислена премия, при която бързо и лесно може да се сключи застраховката.

Промоционални условия по застраховка Каско Стандарт от Булстрад

 Булстрад Виена Иншурънс Груп предлага на клиентите си промоционални условия и допълнителни бонуси при сключване на застраховка до края на март 2012 г. В този период допълнителните устройства за защита тип „Имобилайзер“ и тип „GPS“, които се изискват по застраховката, ще бъдат безплатни за клиентите на  ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“.  До 31.03.2021г. включително, се запазва отстъпка в размер на 10% за „Нов клиент“ по застраховка „Каско Стандарт“.

20 % отстъпка по имуществени застраховки от ЗАД Армеец

От 1.11.2020 до 28.2.2021 г. е в сила промоцията на имуществени застраховки от ЗАД Армеец. Продуктите „Защитено имущество“ за бизнеса и „Защитена фамилия“ за дома са с 20 % отстъпка от тарифата.

Изгодни предложения за корпоративни здравни застраховки

По традиция, в този период на годината можете да сключите и корпоративни застраховки на изгодни цени. Най-актуални и търсени в момента са здравните застраховки. Пишете ни, за да ви изпратим конкретна оферта според вашите нужди и изисквания.

Ако имате нужда от по-различна застраховка или не откривате подходящия продукт за вас, свържете се с нас за индивидуална консултация и оферта.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::