Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Време за подаръци: Най-добрите коледни промоции на застраховки

Коледни промоции на застраховкиКоледните промоции за всевъзможни подаръци вече започнаха, но замисляли ли сте се как ще защитите всички прекрасни нови вещи и предмети, с които се сдобивате непрекъснато? Застраховката не е видим подарък, с който можете да се похвалите, но си струва да я имате, за да защитите едно от най-ценните си неща – своя дом. Или пък автомобила си. Предколедно, застрахователните компании също имат празнични кампании с изгодни отстъпки, бонуси и нови продукти. Сега ви представяме няколко от най-актуалните за момента предложения, които са само част от всички коледни промоции на застраховки.

Коледна промоция на имуществени застраховки от Лев Инс

Създайте уют и спокойствие по време на коледните празници като защитите дома или бизнеса си с ексклузивната коледна оферта на ЗК „Лев Инс” на застраховките „Домашно имущество”, „Пожар и природни бедствия” и „Щети на имущество” за юридически лица. Офертата важи до 31.01.2021 г. и предлага следните промоционални условия :

  • Допълнителна коледна отстъпка в размер на 20% в тарифата на застраховка „Домашно имущество”. Минималната премия по една полица е 16 лв.
  • Бонус Авариен Асистънс, който предоставя услуги или обезщетение при настъпили аварийни ситуации.
  • „Безопасен интернет“ на промоционална цена от 10 лв. Тази услуга ще осигури безопасно сърфиране на децата, без възможност за достъп до нежелани страници.
  • Застраховката се сключва на база Лимит на отговорност – изплаща се пълният размер на вредата до размера на избрания лимит.

Шанс за нови гуми с Каско Престиж от Групама

 Спечелете ваучер на стойност 400 лв за нови гуми, ако сключите застраховка в „Групама“ до края на февруари!

Трима клиенти с новосключени или подновени в периода на кампанията полици по застраховка “Каско Престиж“ ще бъдат изтеглени на томболен принцип за спечелване на ваучер на стойност до 400 лв. с ДДС за покупка на автомобилни гуми от Център за гуми FAYAD. Общо три томболи – всяка с изтеглен по един печеливш клиент, ще бъдат организирани през месеците декември 2021 г., февруари и март 2022 г. А до 28.02.2022 г. всички клиенти на Групама с активна Каско полица получават промокод за отстъпка от 7% за зимни гуми от марка HANKOOK и DYNAMO.

До 40 % отстъпка от ДЗИ до края на декември

Коледната кампания на ДЗИ продължава до края на декември, а отстъпките достигат до 40 %. Ето и бонусите, от които можете да се възползвате:

–  „Комфорт за Дома“ и „Комфорт за Бизнеса“ и „Комфорт за Дома +“ и „Комфорт за Бизнеса + – промоционална отстъпка в размер до 25%, която се включва в общия максимален размер отстъпки според общата застрахователната сума по полицата, съгласно Тарифата.

 –    „Комфорт за дома“ – 5% отстъпка при кръстосани продажби по застраховки Каско и Закрила

 –    „Индустриален пожар“ – промоционална отстъпка в размер до 40%, която се включва в общия максимален размер отстъпки според общата застрахователната сума по полицата, съгласно Тарифата.

 

Изгодни предложения за корпоративни здравни застраховки

По традиция, в този период на годината можете да сключите и корпоративни застраховки на изгодни цени. Най-актуални и търсени в момента са здравните застраховки. Пишете ни, за да ви изпратим конкретна оферта според вашите нужди и изисквания.

Ако имате нужда от по-различна застраховка или не откривате подходящия продукт за вас, свържете се с нас за индивидуална консултация и оферта.

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::