Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Ивета Кунова от Инстрейд бе преизбрана за председател на БАЗБ

iveta-kunova-1200-2Управителят на Инстрейд Застрахователен брокер Ивета Кунова бе преизбрана за председател на Българската асоциация на застрахователните брокери за втори пореден мандат. Тя ръководи успешно БАЗБ от 2014 година, а преди това бе зам.-председател на Управителния съвет на организацията.

Ивета Кунова обеща да продължи да работи за целите на организацията, които включват създаване на условия за ефективна и качествена дейност на застрахователните брокери и утвърждаване на престижа на професията. Тя обяви още, че  асоциацията ще продължи и активната си обществена дейност, насочена към информиране и подпомагане на най-уязвимите членове на обществото. Под нейно ръководство БАЗБ проведе редица успешни социални инициативи.

През пролетта на 2016 година БАЗБ проведе успешно информационната кампания Мисия „Защити своя дом“. Инициативата стартира, за да разясни ползите от имущественото застраховане, след като промените в Закона за защита при бедствия лишиха хиляди български домакинства от възможност за държавна помощ при извънредни ситуации. Дейностите в полза на обществото ще останат сред приоритетите на БАЗБ и през следващия мандат на Ивета Кунова, който ще е за три години.

Друг успешен проект, осъществен по време на председателството на Ивета Кунова, е конкурсът „Застрахователи за обществото“, който се организира съвместно с Асоциацията на българските застрахователи. Инициативата стартира през 2015 година и ежегодно отличава кампании, каузи и проекти в полза на обществото, осъществени от застрахователи и брокери. Отличията в тазгодишния конкурс бяха раздадени на тържество на 4 октомври.

Една от най-успешните каузи на БАЗБ под ръководството на Ивета Кунова е благотворителната кампания „Да спасим Родина“, която започна през есента на 2014 година. На общото си събрание тогава БАЗБ единодушно взе решение да отмени провеждането на традиционния конкурс „Застраховател на годината“ заради тежките наводнения, сполетели страната ни същата година. Асоциацията насочи усилията си към подпомагане на пострадалите при бедствията и организира благотворителна кампания за набиране на средства за ремонт на най-старото читалище в България – читалище „Родина“ в гр. Стара Загора. В рамките на кампанията бяха събрани над 20 000 лв, с които ремонтът бе осъществен и институцията продължи дейността си. Кампанията „Да спасим Родина“ бе отличена с награда за най-ефективна дарителска кампания от фондация „Работилница за граждански инициативи“. 

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: Застрахователни новиниФирмени новини

Тагове::