Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Промоциите през юни: 45 % отстъпка за застраховки имущество

 

Ако застраховката на дома ви изтича или още нямате застраховка, най-изгодният начин да се сдобиете с такава е като се възползвате от някоя от многото промоции на застраховки имущество. Много застрахователни компании вече обявиха летните си кампании, а ние ви предлагаме списък с активните през юни промоции:

До 45 % отстъпка от Армеец

От 1 юни до 30 септември е в сила 45 % отстъпка от тарифата по застраховка „Защитен дом“ на ЗАД „Армеец“. Това е продукт с широко застрахователно покритие, обвързано с индивидуалните потребности на клиента. Има възможност за застраховане на движимо имущество до 15 000 лв срещу кражба без опис. При вреди на общи части на сграда, застрахователят изплаща обезщетение съобразно дела на застрахования в увреденото имущество.

20 % отстъпка от ОЗК Застраховане

До края на октомври е в сила кампанията за имуществени застраховки на ОЗК застраховане. Продуктите „Достъпната сигурност на дома“ и „Жилища и домашно имущество“ срещу първи риск се предлагат с 20 % отстъпка от премията и без самоучастия.

Промоционални покрития от Алианц

До 31 юли продължава кампанията на Алианц за застраховки „Уютен дом“ и „Кражба чрез взлом“. По застраховката на дома се прилага разширено покритие и промоционална тарифа. Полица „Кражба чрез взлом“ се предлага с 40 % отстъпка, ако преди това е сключена застраховка „Уютен дом“. Промоцията е валидна и ако двете застраховки се сключат в рамките на комплексни полици „Премиер“.

Как да изберем застраховка?

Най-добрият начин да изберете подходящата за вас застраховка е като се консултирате със застрахователен брокер. Обърнете внимание, че голямата процентна отстъпка не гарантира най-ниска крайна цена, нито най-подходящо покритие за вас. Свържете се с Инстрейд, за да ви помогнем в избора на най-подходящия продукт на най-добра цена.

Още за имуществените застраховки и рисковете на лятото научете от тази статия: Как да защитим дома си от рисковете на лятото

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: Застрахователни новини

Тагове::