Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Застраховка Best Doctors вече се нарича Лечение без граници

best doctors teladoc застраховка лечение без граници

Застраховката срещу критични болести Best Doctors от 1 февруари ще се предлага на българския пазар с ново име – „Лечение без граници“. Причина за промяната е закупуването на Best Doctors от американската компания за телемедицина Teladoc.

Променят ли се условията?

Към момента единствената известна промяна касае името на застраховката. Договорените условия и цени се запазват. Мрежата от лечебни заведения при организация на лечението също се запазва, както и глобалната мрежа от лекари, използвана към момента. Клиентите ще продължат да получават висококачествено медицинско обслужване при нужда.

Кои са Teladoc?

Teladoc, Inc. (NYSE: TDOC) е първата и най-голяма платформа за телемедицина в САЩ. Тя продължава своята стратегия да бъде водеща световна компания за медицинска консултация, фокусирана върху лечението на най-сложните, критични и скъпи медицински казуси. С приключването на придобиването на Best Doctors – мрежата от над 50 000 медицински експерти в 450 специалности с несравнима репутация, Teladoc е готов да осигури на пациентите качествено решение за техните здравни нужди.

Какво е застраховка Лечение без граници

Застраховка Лечение без граници е от типа застраховки Критични болести и осигурява възможност за лечение при най-добрите специалисти в цял свят при диагностициране с тежко заболяване. Сред покритите процедури са:

  • Лечение на рак.
  • Байпас на коронарната артерия (миокардна реваскуларизация);
  • Смяна и реконструкция на сърдечна клапа;
  • Вътречерепна хирургия и специфична хирургия на гръбначния мозък;
  • Трансплантация на органи от живи донори;
  • Трансплантация на костен мозък.

Застраховката осигурява второ лекарско мнение след първоначалното диагностициране на тежкото заболяване, както и възможност за провеждане на необходимото лечение в реномирани лечебни заведения в цял свят. Покриват се включително немедицински разходи като транспорт, дневни пари, разходи за репатриране, както и за лекарства след проведеното лечение в чужбина.

Застраховка Лечение без граници се предлага от три компании на българския пазар. За пълна информация и оферта, свържете се с нас. 

На българския пазар се предлагат няколко варианта на застраховки срещу критични болести, за които можете да научите от тази статия. Съществуват и по-бюджетни разновидности на застраховки срещу критични болести с по-малки покрития, но на изключително конкурентни цени. Прочетете за Достъпните застраховки срещу критични болести тук.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::