Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Нова подобрена застраховка Отговорност на превозвача от Булстрад

Застраховка Отговорност на превозвача

Новият продукт включва допълнителни покрития без доплащане и нови избираеми клаузи срещу допълнително заплащане

Булстрад Виена Иншурънс груп представи новия си продукт – ЗАСТРАХОВКА ОТГОВОРНОСТ НА ПРЕВОЗВАЧА ПРИ АВТОМОБИЛЕН ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ”. Той обединява съществуващите до момента застраховки Отговорност на превозвача за превоз на товари на територията на България и чужбина и включва нови покрития, отговарящи по-добре на нуждите на пазара.

Новата полица обединява съществуващите до момента 6 различни застраховки, свързани с отговорността на превозвача при национален и международен превоз на товари. При сключването на застраховката ще се избират необходимите за всеки клиент покрития. Преработени са и общите условия на застраховката и вече са много по-ясни.

В новата застраховка Отговорност на превозвача от Булстрад са включени и нови покрития, които ще важат без допълнителна премия. Както и голям брой нови клаузи, които могат да бъдат избрани срещу допълнително заплащане. На всеки застрахован се предоставя персонален пин код за проверка в сайта на Булстрад на валидността на застрахователния договор.

За пълна информация за новите условия и сключване на застраховка Отговорност на превозвача, свържете се с Инстрейд Застрахователен брокер.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини