Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Помощ при пътуване: Без асистанс в Русия, Украйна и Беларус

асистанс русия украйна беларус

Асистанс компанията Корис България обяви, че поради военната обстановка на територията на Украйна е в невъзможност да предоставя асистанс услуги в тези две страни и Беларус. Причината е и в невъзможността за извършване на разплащания от България към Русия и Беларус и военната обстановка на територията на Украйна.

Клиентите по застраховки „Помощ при пътуване – медицински разноски“ и „Автомобилен асистанс в чужбина“ няма да могат да ползват услугата за съдействие на място в тези три страни. Застраховките им остават валидни, като те ще трябва да заплатят сами извършените разходи при застрахователно събитие и да кандидатстват за възстановяването им в България, обясниха от ЗАД „Алианц България“.

Подобни правила важат и за клиентите на всички застрахователни компании, обслужвани от Корис България за услугата международен асистанс.

Припомняме, че повечето от застраховките за пътуване в чужбина не покриват разходи, предизвикани от война и обществени безредици. Ако ви предстои неотложно пътуване в някоя от засегнатите страни, свържете се с нас за консултация за най-подходящата за Вас застраховка.

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новиниИзбрани

Тагове::