Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Застрахователи и брокери празнуват заедно днес с награди

holidayБългарските застрахователи и застрахователни брокери отбелязват днес професионалния си празник и за пръв път го правят заедно. Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) ще почетат празника на коктейл с клубна музика и за пръв път ще раздадат заедно награди на компаниите в застраховането с най-добри постижения в полза на българското общество.

Отличието „Застрахователи за обществото“ ще бъде връчено за най-добрите постижения – проекти, каузи и дългосрочни инициативи в полза на българското общество, които застрахователните компании и брокери са реализирали през изминалата година. Инициативата „Застрахователи за обществото“ цели да покаже и утвърди добрите примери в застраховането, насочени към корпоративната устойчивост и отговорност, както и да се даде мотивация и вдъхновение за започването на нови инициативи в полза на българското общество.

Наградите ще бъдат връчени на тържествo, което ще се проведе в столичния София Лайв Клуб в НДК, а специален гост ще е Хилда Казасян. Празненството е резултат от сътрудничеството между БАЗБ и АБЗ, които за първа година решиха да обединят сили и опит, за да превърнат Деня на застрахователя 1 октомври в празник на цялото българско застраховане.

По случай предстоящия празник председателят на БАЗБ Ивета Кунова отново припомни, че българското застраховане се развива в положителна посока, увеличава се застрахователната култура на българите, на високо ниво са и услугите на застрахователните компании въпреки съществуващите митове, че застраховките са безполезни и са излишен разход. Тя разясни отново и важната роля на застрахователния брокер като помощник на потребителите – да помогне в избора на най-подходяща застраховка и да бъде посредник и застъпник за клиента в случай на застрахователно събитие. Цялото интервю можете да гледате тук.

 

Гледайте и интервюто за Канал 3:

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ВидеоЗастрахователни новини

Тагове::