Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Промоции на застраховки през януари: Имущество, Каско и Помощ при пътуване

Промоция на застраховки Имущество, Каско, Травълър

Ако сте пропуснали коледните промоции на застраховки, сега е времето да се възползвате от новогодишните. Като жест към закъснелите клиенти си, някои застрахователни компании удължиха промоционалните кампании и дават възможност за сключване на различни видове застраховки на атрактивни цени. Представяме ви част от актуалните в момента промоции и отстъпки:

Защита на дома с до 30 % намаление

Имуществени застраховки „Достъпната сигурност за дома“ и „Жилища и домашно имущество“ на ОЗК Застраховане се предлагат с промоционална отстъпка от 30 % до 31 януари.

ЗАД Армеец удължи коледната си промоция на имуществени застраховки „Защитено имущество“ (за фирми) и „Защитена фамилия“ (за дома) до 28 февруари. За двата продукта се предлага допълнителна 20 % отстъпка, като общият размер на намаленията може да достигне 50 %. При подновяване на промоционални полици без щети атрактивните условия се запазват

Автоасистанс за 5 лв и Каско с отстъпка

Отстъпки за автомобилни застраховки от Алианц. До 28 февруари застраховка „Каско“ на МПС се предлага с 5 % отстъпка за всички превозни средства, които се застраховат за пръв път. В същия период е в сила и кампания за застраховка „Автоасистанс“. Клиентите на Алианц със сключена застраховка „Гражданска отговорност“ могат да сключат клауза „Старт 1“ по застраховка Помощ при пътуване – Автоасистанс, на цена от 5 лв. Застраховката важи за територията на България. Промоцията важи само за индивидуални клиенти с автомобили с маса до 2,8 тона.

20 % отстъпка на туристически застраховки

До 31 март Дженерали Застраховане предлага застраховки „Помощ при пътуване в чужбина“ с отстъпка от 20 %. Промоционална застраховка можете да сключите, след като се свържете с офисите на Инстрейд Застрахователен брокер.

Ако бързате и предпочитате да вземете туристическа застраховка онлайн, може да го направите чрез нашата електронна услуга WEBINS. Ще получите полицата веднага след попълване на данните и плащате чрез Epay или с банкова карта.

Това са само част от промоционалните застрахователни продукти, предлагани от Инстрейд Застрахователен брокер. Свържете се с нас за безплатна консултация, за да ви помогнем да се ориентирате и да сключите най-подходящата застраховка за Вашите нужди.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::