Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Промоция от Армеец за земеделски стопани

tractorЗастрахователна компания Армеец обяви промоция за застраховка Каско на земеделска техника по време на Международната селскостопанска изложба БиоАгра 2014. Всички нови земеделски машини ще се застраховат на преференциална цена по време на изложението.

Премиите ще се калкулират с преференциално тарифно число от 0,8 %. Промоционалната цена се запазва, независимо от начина на плащане – еднократно или разсрочено.

Промоцията важи за застраховане на фабрично нова земеделска техника, закупуването на която е договорено между 4 и 8 март. Закупената техника трябва да бъде регистрирана или да подлежи на регистрация в България. Промоционалните условия са валидни и при закупуване на селскостопанска техника на лизинг.

Документите, които се изискват, за да се възползвате от промоцията, са оферта за продажба, договор за покупко-продажба или фактура. Поне един от тях трябва да е издаден между 4 и 8 март. За техника, закупена на лизинг, се представя попълненото и прието от лизинговата компания искане, или лизингов договор, издадени в посочения срок.

За пълни подробности за промоция, свържете се с офисите на Инстрейд застрахователен брокер.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::