Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Уника с промоция за Домашно имущество до края на годината

uniqa_logo1.jpgЗастрахователна компания Уника обяви, че удължава лятната си промоция за имуществени застраховки до 31 декември. Така до края на годината клиентите на компанията ще могат да се възползват от до 15 % отстъпка при сключване на полици за застраховка „Домашно имущество“ и още няколко вида рискове.

Промоцията важи за комплексния продукт на Уника „У дома и щастлив“. В основата на продукта е застраховка „Домашно имущество“, като според желанията и нуждите на клиентите могат да се добавят и продуктите „Злополука“ и „Обща гражданска отговорност“, както и допълнителни рискове като Късо съединение/Токов удар, или допълнителна застраховка за пътуване или застраховка за домашни любимци. До 31 декември клиентите могат да сключат тези застраховки с до 15 % отстъпка от премията. При избиране на автоматично подновяване пък промоционалната цена ще важи и за следващите периоди след изтичането на първоначалния срок от една година.

За да се възползвате от промоцията и да получите най-добрата оферта за вашите нужди и изисквания, не се колебайте да се свържете с офисите на Инстрейд застрахователен брокер.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::