Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Защитете дома и бизнеса с отстъпки от УНИКА

уника застраховка отстъпка

До 35 % отстъпка по застраховки за дома и бизнеса предлага ЗК УНИКА по повод изминалите великденски празници и предстоящия летен сезон. Промоцията е насочена към физически лица и собственици на малки и средни предприятия. Ето и промоционалните продукти, от които можете да се възползвате:

За малкия и среден бизнес

  • Великденска кампания с допълнителни отстъпки за клиенти на ЗК „УНИКА“ АД по комбинирана полица за застраховка на МСП „Бизнес План” – тарифа “6S”. В периода от 1 май до 31 юли 2021 г. можете да ползвате до 35 % отстъпка от премията. Комбинирана застрахователна полица „Бизнес план“ е съвременен продукт, предназначен специално за нуждите на българския малък и среден бизнес. Тя е гъвкав инструмент за управление на риска, който осигурява комплексна защита на бизнеса срещу основни и трудно предвидими рискове, застрашаващи гладкото протичане на дейността – напр. природни бедствия, пожар, грабеж, вандализъм, аварии и повреди, прекъсване на дейността, искове за обезщетение и др. Полицата комбинира елементи от 7 вида застраховки за бизнеса за осигуряване на комплексна защита.
  • До 25% отстъпка от премията за продукта Имущество в малки и средни предприятия /МСП/ (тарифа BS) – удължена до края на 2021 година

За дома

  • До 35% отстъпка от премията за продукта „У дома и щастлив“ – удължена до края на 2021 година. Полица „У дома & Щастлив“ е комбинация от три застраховки – „Имущество“, „Обща гражданска отговорност“ (избираема) и “ Злополука“ (избираема). Има възможност за разширяване на покритието с рисковете Късо съединение/Токов удар, Пътуване и/или Домашен любимец.

 

  • Възможност за получаване на допълнителни отстъпки по някои видове застраховки при сключване на застраховки от друг вид

 

Екипът на Инстрейд Застрахователен брокер е на Ваше разположение за консултация за избор на най-подходяща и изгодна застраховка. Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта.

 

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::