Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

„Групама“ с нови по-ниски тарифи по застраховка за малък и среден бизнес

Застраховка Сигурност за бизнеса Групама застраховане Застраховка за малък и среден бизнес

Групама Застраховане обяви намаляване на тарифите за застраховка „Сигурност за бизнеса“, предназначена за непроизводствени обекти на малкия и среден бизнес. Застраховката е подходяща за търговски обекти, ресторанти, офиси, обекти за предоставяне на услуги и др.

Считано от 23 март, има намаление на тарифните числа по всички пакетни предложения. Също така, намалено е тарифното число по риска Кражба чрез взлом. Отпада изискването за застраховане на сгради до 40 години. Актуализирана е методологията за изчисляване на тарифата според възрастта на сградата. Допълнителна отстъпка може да бъде предоставена при еднократно плащане на годишната премия.

Застраховка „Сигурност за бизнеса“ може да бъде сключена със застрахователна сума до 1 млн. лв, включително покритие за стоки на стойност до 200 000 лв. Според нуждите и възможностите си, клиентите могат да избират между 4 пакета от покрития, както и допълнителни клаузи и покрития.

Условия за сключване на застраховка „Сигурност за бизнеса“

Застрахова се недвижимо и/или движимо имущество в непроизводствени търговски и стопански обекти.  Такива могат да бъдат офиси и магазини, вкл. хлебопекарни, заведения за хранене, вкл. сладкарници, баничарници и др. с търговска част, обекти за предоставяне на услуги, в т.ч. занаятчийски ателиета, химическо чистене, автосервизи, гаражи. В покритието на застраховката се включват производствените секции на търговските обекти, в случай че тези производствени секции обслужват само и единствено търговския обект, който се застрахова. Покритието е за имущество в масивни сгради след Акт 15.

За пълна информация и сключване на застраховка, свържете се с Инстрейд Застрахователен брокер.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини