Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Ново от ДЗИ: ИНДИВИДУАЛНА ЗАСТРАХОВКА ЗЛОПОЛУКА ПАКЕТ „ЗАКРИЛА“

Застраховка Злополука Закрила от ДЗИ

ДЗИ Застраховане пусна на пазара от днес нов продукт – индивидуална застраховка Злополука, пакет „Закрила“. Застраховката е предназначена за физически лица и е обновен вариант на досегашната застраховка Злополука, предлагана от компанията.

Застраховката предлага покритие на най-честите рискове, като:

  1. Смърт вследствие на злополука (трудова или битова) – на ползващите лица се изплаща застрахователната сума.
  2. Смърт вследствие на ПТП – на ползващите лица се изплаща застрахователната сума по покритието.
  3. Инвалидност над 50% вследствие на злополука – на Застрахования се изплаща процент от застрахователната сума, равен на процента трайно загубена работоспособност
  4. Инвалидност над 50% вследствие на ПТП – на Застрахования се изплаща процент от застрахователната сума, равен на процента трайно загубена работоспособност
  5. Временна неработоспособност вследствие на злополука – на Застрахования се изплаща % от застрахователната сума по покритието:

– над 20 дни до 40 дни – 5%;

– над 40 дни до 60 дни – 8%;

– над 60 дни до 90 дни – 10%;

– над 90 дни – 15%

  1. Счупени кости и изгаряния – на Застрахования се изплаща процент от застрахователната сума по покритието, равен на процента, посочен в Схемата на обезщетенията при Фрактури и Изгаряния вследствие на злополука.

Обезщетения се изплащат за не повече от 2 събития в застрахователната година.

  1. Суми за оперативно лечение на органи и системи вследствие на злополука – на Застрахования се изплаща процент от застрахователната сума по покритието, равен на процента, определен за извършената операция в хирургическата таблица на ДЗИ.
  2. Дневни пари за болничен престой вследствие на злополука – на Застрахования се изплаща определена в полицата сума за всеки ден престой в болница, до 20 дни еднократен престой и не повече от 30 дни в застрахователната година.

Застраховката се предлага в три различни пакета – сребърен, златен и платинен, в зависимост от застрахователната сума. При сребърния пакет ЗС е съответно 20 000 лв при смърт или над 50 % инвалидност вследствие на злополука и 30 000 лв при същите събития в резултат от ПТП. Златният пакет предлага покритие от съответно 30 000 и 50 000 лв, а платиненият – 50 000 и 75 000 лв.

Застраховката е валидна както на територията на България, така и в чужбина. Застраховката е предназначена за здрави лица на възраст от 16 до 69 години.

За пълни условия и оферта, свържете се с нашите офиси.

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: ЗастрахованеЗастрахователни новини

Тагове::