Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Булстрад, Евроинс и Дженерали бяха отличени с наградите Застрахователи за обществото

Наградите за корпоративна социална отговорност “ Застрахователи за обществото 2017 “ бяха раздадени за трета поредна година за празника на застрахователя

Застрахователи за обществото 2017

Компаниите Булстрад Живот, Евроинс и Дженерали са победителите в конкурса “ Застрахователи за обществото 2017 „, в който се отличават благотворителни инициативи и социални каузи в полза на българското общество. Конкурсът, организиран от БАЗБ и АБЗ, се проведе за трета поредна година.

На първо място бе отличена инициативата  на Булстрад Живот,която оказва подкрепа на ученици и студенти – сираци и полусираци, с отличен успех, за да продължат образованието си. Чрез стипендиантската програма „Готови за успех” се  помага на млади хора, които са мотивирани, целеустремени и имат нужда от шанса да докажат способностите си.

Второто място бе спечелено от Евроинс с  техния летен лагер за сирачета с тежки физически увреждания. Целта на каузата е осигурявне на средства за летен рехабилитационен морски лагер за сирачета с тежки физически увреждания.

Трето място бе отредено на Дженерали. Стремежът на Дженерали е да подпомага деца в труден етап от живота им и да отключи потенциала на хората в неравностойно положение, за да могат те сами да променят живота си, този на своите семейства и общност.

В конкурса за 2017 година участваха общо 12 компании. Призовете бяха раздадени на тържествен бал по случай професионалния празник на застрахователния бранш и 25 години от създаването на Асоциация на българските застрахователи на 5 октомври,2017 в х. „Балкан“.

 

 

Сподели ако ти харесва:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Tweet about this on Twitter
Twitter

Публикувано в :: Бизнес новиниЗастрахованеИнтересно

Тагове::