Станете ни приятел във Facebook Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Инструкции

Плащане чрез CellumPay, ePay или Кредитна Карта

За Ваше удобство можете да платите вноска или премия по застрахователна полица онлайн, без да ставате от стола си и без да губите време за транспорт или паркиране.

 

Формуляр

Попълнете формуляра като започнете с номера на застрахователната полица. Системата автоматично ще провери дали полицата съществува и ако е активна ще можете да продължите. Попълнете титуляра на полицата, въведете имейл за контакт, изберете номера на вноската или изберете плащане на цялата премия и посочете сумата, която желаете да платите. Ако искате не сте сигурни за размера на дължимата премия или вноска моля обадете се на 0700 20 111 за да получите информация. След това изберете начина по който искате да платите маркирайте чекбокса за съгласие с нашите общи условия и натиснете бутона продължи.

Плащане чрез EPAY.BG

За да платите чрез системата за онлайн плащане EPAY.BG трябва да имате предварително направена регистрация.  Можете да плащате чрез предварително захранена микросметка или регистрирана дебитна или кредитна карта. За повече информация посетете сайта на  EPAY.BG.

Плащане чрез CELLUM PAY

За да платите през CELLUM PAY трябва да имате смартфон с инсталирана програма CPAY.  Софтуера е безплатен и можете да го свалите от сайта на CELLUM. Трябва да добавите кредитна карта. След потвърждение на валидноста на картата ще можете да използвате телефона си като съвременен портфейл. За повече информация посетете сайта на  CELLUM PAY.

Плащане чрез кредитна карта

Можете да платите чрез VISA или MASTER CARD през сайта на оторизиран оператор на БОРИКА. Не е необходима предварителна регистрация.

 

Към страницата за ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ