Станете ни приятел във Facebook Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube
  • Плащане чрез CellumPay, ePay или Кредитна Карта

Клиентска сметка*

Българо Американска Кредитна Банка АД

BIC: BGUSBGSF

IBAN: BG38BGUS91601003462401

Бенефициент: Инстрейд Застрахователен брокер ЕООД

*Клиентската сметка е особен вид контролирана банкова сметка. Служи САМО за плащане на застрахователни премии.

Онлайн плащане

Плащане на застрахователна премии или вноска по полица
За да платите застрахователна премия или вноска, моля попълнете необходимите данни във формуляра по-долу, изберете начин на плащане, приемете Общите Условия и натиснете бутона "Продължи". Ще бъдете прехвърлени в сайта за онлайн разплащания за да платите сумата по избрания от вас начин.

Моля попълнете номер на полицата Няма регистрирана полица с този номер

Моля попълнете името на титуляра по полицата на кирилица

Моля попълнете вашата електронна поща

Моля въведете сумата на вноската

Плащане чрез ИпейЗа да платите чрез Еpay.bg трябва да имате регистрация. Можете да платите чрез микросметка, дебитна или кредитна карта или чрез системата на EASYPAY.

Моля въведете телефонен номер или ID на CellumPay

Моля прочетете и приемете Общите условия

За да платите вноска или премия по застрахвателна полица чрез системата за онлайн плащания EPAY.BG е необходимо да бъдете регистрирани в тяхната системата. Ако нямате такава можете да се регистрирате безплатно на тяхната страница ИПЕЙ.БГ. Ако вече имате регистрация в ИПЕЙ и след като попълните необходимите данни в нашия формуляр, кликнете бутона Продължи и ще бъдете автоматично пренасочени към сайта на еPay, където ще може да извършите плащането.
За да платите вноска или премия по застрахвателна полица с кредитна карта VISA или MASTER CARD попълнете необходимите данни в нашия формуляр, кликнете бутона Продължи и ще бъдете автоматично пренасочени към сайта онлайн разплащания, където ще може да извършите плащането. EPAY.BG е сертифициран от VISA и MasterCard доставчик на платежни услуги (Level 1 Service Provider). Ние нямаме никакъв достъп до информация за касаеща вашата кредитна карта.

Плащане чрез CellumPayВсяка банкова карта, издадена от банка в България, може да бъде добавена в смартфона ви, с което той се превръща и във ваш портфейл. Лесно, бързо и удобно разплащане от разстояние през смартфона. Навсякъде, по всяко време. Пести време, пари, нерви и усилия.
Посетете сайта на CELLUMPAY или свалете апликацията за вашия Iphone, Android или Windows смартфон:

Свали апликация от Apple Store Свали апликация от Google Play Свали апликация за Windows Phone Свали апликация от Viva Apps