Станете ни приятел във Facebook Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Услуги

Освен услугите свързани с проучване, издаване и обслужване на застрахователни полици Инстрейд извършва различни други дейности, които подпомагат нашите настоящи и бъдещи клиенти:

Уведомяване за наближаващ падеж по полица или изтичане на застраховка

За да сте сигурни, че застраховката ви няма да изтече или да пропуснете поредна вноска, ние уведомяваме клиентите си чрез имейл, СМС или телефонно обаждане. Услугата се  и е за сметка на  Инстрейд.


Уведомяване за изтичащ Годишен Технически Преглед на МПС

Ако пропуснете да направите периодичния технически преглед на автомобила си, освен че може да бъдете санкционирани от КАТ, в случай на ПТП застраховките Каско, Гражданска Отговорност и Злополука на местата са невалидни и щетите ще са за ваша сметка. За да бъдете своевременно уведомени за изтичането на ГТП просто попълнете кратък формуляр и и ще изпратим напомнящ имейл или СМС няколко дни преди крайния срок. Тази услуга е за сметка на Инстрейд и е безплатна за настоящите и бъдещите ни клиенти. Уведомяване за ГТП


Асистенция при завеждани на щети

Нашата работа като Ваш брокер не свършва с издаването на застрахователната полица. През време на действието на целия застрахователен договор ние оказваме съдействие, включително и при завеждане на щети по застрахования обект. Ще ви помогнем при подготвянето на документите и при описването на застрахователните щети. Безплатна услуга за клиентите ни.


Издаване на застрахователна оценка

Инстрейд издава Удостоверения за застрахователна оценка на МПС валидни пред НАП за доказване на застрахователната стойност на МПС, както и пред нотариус при договор за покупко-продажба. Оценките се извършват на база актуален каталог Шваке или Блубук или по експертна оценка от лицензиран оценител, съдебно вещо лице. Услуга с добавена стойност. Цените са в зависимост от броя на оценяваните МПС.