Станете ни приятел във Facebook Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube

Произведения на изкуството

Застраховане на Произведения на изкуството

Както всяка ценност, произведенията на изкуството трябва да бъдат защитени – и то не само с решетка и алармена инсталация. Независимо дали става въпрос за частна колекция или за част от националното богатство, те трябва да имат адекватна застрахователна защита.

Инстрейд е в състояние да предложи специална застрахователна програма за произведения на изкуството, собственост и/или намиращи се в музеи, културни институции, изложби, галерии или частни колекции.

Заедно с Вас, нашите специално обучени специалисти ще разработят пакет от застрахователни покрития отговарящ най-точно на специфичните особености на колекция или единично произведението на изкуството.

Инстрейд е в договорни отношения с първокласна застрахователна компания и с позиции на специализирания пазар на Lloyd’s of London и можем да предложим застрахователна защита на световно ниво. Свържете се с нас за да дискутираме възможностите и да предложим най-изгодно решение за застраховане на произведения на изкуството като картини, скулптури, бижута и други.

 


Застраховка на изложбаИзложбата под патронажа на Президента г-н Росен Плевнелиев по случай 20 годишнината от дейността на Световната Банка в България бе застрахована със съдействието на Инстрейд.