Телефон на клиента
Последвайте ни в Twitter Вижте видеото ни в YouTube
en

Водолазна застраховка

dan logo

Водолазна застраховка

Divers Alert Network Europe/DAN/ е водолазна организация с нестопанска цел, която освен проучвания, анализи и обучение за действие при водолазни инциденти предлага на членовете си  водолазна застраховка с 24-часова помощ в почти всяка точка на света. DAN Europe има над 100 000 членове и е част от DAN International. Повече за DAN Europe може за научите от техния официален сайт.

Поради изисквания на Европейския съюз DAN Europe създава застрахователна компани – International Diving Assurance, която да покрива застрахователните рискове при водолазни инциденти.

От септември 2011 година Инстрейд е в договорни отношения с DAN Europe и предлага всички застрахователни планове.

За да издадем Вашата водолазна застраховка се нуждаем от някои данни, изисквани от DAN. За целта Ви молим да попълните запитването за водолазна застраховка.

В случай, че желаете, можете да поръчате и платите с кредитна карта Visa или Master Card водолазна застраховка директно на сайта на DAN Europe , като кликнете върху банера на DAN:

dan logo

Видове водолазна застраховка

 

DAN Sport Member

DAN Pro Member

DAN Club Member

DAN Family plans

sport-member pro-member club-member family-plans
  • Покрития
  • Цени

Важни детайли

Плащане: Чрез системата на EPAY, кредитна или дебитна карта от БОРИКА, по банков път или в брой в офисите на Инстрейд; Валидност на застраховката: Една година от датата на издаване.

Ще получите копие на полицата и членски номер от DAN в имейла си. Оригинала и членската карта ще пристигнат на указания адрес след около 15 дни.

Водолазна застраховка
Годишна премия:
-

Премия с отстъпка:
-Можете да добавите още три семейни члена - легален партньор, деца до 18 г. или до 25 г. ако са студенти. Може да не са водолази и не е задължително да пътувате винаги заедно.


Допълнително застраховано лице


X изтрийДопълнително застраховано лице


X изтрийДопълнително застраховано лице


X изтрий
Моля попълнете трите имена на кирилица!
captcha